Hirdetés

Nathan Fillion azt mondta, hogy szörnyű Batman lenne belőle

|

Mindenki izgatottan várja, hogy vajon ki lesz Christian Bale utódja mikor Batman legközelebb feltűnik 2015-ben. Egy embert már lehúzhatunk az esélyesek listájáról.

Hirdetés

A Firelyból és a Castleből ismert színész a következőt mondta az Entertainment Weeklynek: "Szerintem kiválló Bruce Wayne lennék, de szörnyű Batman." A színész azt is elmondta, hogy úgy gondolja nem azok közül kerül ki az új denevér akiket a rajongók pletykálnak. "Ha valakit Batmanként szerenél látni, akkor szerintem a legrosszabb amit tehetsz, hogy próbálod másoknak a torkán lenyomni a véleményed. Tényleg nincs annál rosszabb módszer, mint minden áron azt hangoztatni, hogy kit szeretnél látni a szerepben."     Hát úgy tűnik, hogy egyel kevesebb "esélyes". Ti el tudták volna képzelni Filliont Batmanként vagy jobb is, hogy nem szeretne az lenni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.