Hirdetés

Nathan Fillion Pókember-ellenfél szeretne lenni

|

A rajongói régebben 2 szerepre is "eladták" már Filliont, ilyen volt Hank Pym és Star Lord, most pedig érdekes dolgot mondott maga a sztár.

Hirdetés

Egy közösségi oldalon megkérdezték tőle, hogy melyik Marvel karaktert szeretné eljátszani? A válasz gyors és meglepő volt: Pókember egy ellenfelét, MacDonald Gargant/Skorpiót mondta. (A történetéről itt olvasható több infó). Figyelembe véve a már biztos gazembereket a Csodálatos Pókember 2-ben (Electro, Rhino), nem biztos, hogy már a 2.részben benne lenne (persze, ha Marc Webb komolyan veszi a válaszát). Szerintetek jól állna neki ez a szerep? A film bemutatója 2014. május 2-án lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.