Hirdetés

Natural Born Pranksters - Előzetesen a YouTube legnagyobb mókamestereinek filmje

|

Hirdetés

A YouTube-on óriási nézettséget tud hozni mások megviccelése, olyannyira, hogy mára nem egy vicces kedvű videós épített fel sikeres karriert mások kárán nevetve. Az internet legnépszerűbb mókamesterei, Roman AtwoodVitaly Zdorovetskiy és Dennis Roady most összefogtak, hogy egy egészen új szintre emeljék a "prank" videókat és egy mozis élményt szállítsanak a rajongóik számára. Az első előzetes pedig kellően szórakoztatónak is tűnik, ráadásul hasonlót már láthattunk a Jackass filmek képében, tehát minden esély megvan arra, hogy jól süljön el ez az extra hosszú YouTube videó. A Natural Born Pranksters a lehető legtalálóbb időpontban, április elsején érkezik a mozikba, sőt digitális kiadásban is egyaránt. https://www.youtube.com/watch?v=2dmqsY3_1uk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.