Hirdetés

Navy SEALs vs Zombies előzetes - Az amerikaiak mindent legyőznek

|

Hirdetés

A Navy SEALs vs Zombies-t nem a mozikban fogják bemutatni, hanem Digital HD formátumban lesz elérhető szeptember 25-én, illetve október 6-án jelenik meg DVD és Blu-Ray lemezeken. Igazi "Zs" kategóriás akciófilm, ami annyira rossz, hogy már jó, legalábbis reméljük, mert az előzetesbe valószínűleg még a jobb jelenetek kerültek be, amin így is látszik sajnos, hogy olcsó. Tízszer ennyi pénzből és egy jobb címmel akár a nyár blockbusterje is lehetett volna, mert sokszor azok se sokkal komplexebbek, mint ez. Szóval egyestés szórakozásnak mindenképp jöhet. A történet egy csapat Navy SEAL (az amerikai tengerészet elit egysége) katonáról szól, akiket levezényelnek Louisianába, hogy ugyan csekkolják már le, hogy az alelnök mégis hova tűnt egy rutin kampány körúton. Nem tévedett a kormány, nagy a baj, mert az ellenség nem a megszokott, hanem élőhalott húsevő szörnyek, zombik. A helyi erők megsemmisültek, gyógymod nincs az egyre terjedő fertőzésre, és ebben a kaotikus életveszélyes helyzetben kell túlélniük. https://www.youtube.com/watch?v=l65kXubSkBc A főszerepben: ex-NBA sztár Rick Fox (Los Angeles Lakersben játszott 2004-ben), Michael Dudikoff (80-as évek akciósztárja), Molly Hagan, Ed Quinn, LoLo Jones (olimpikon) és néhány igazi Navy SEAL katona. A rendező, Stanton Barrett (NASAR versenyző és kaszkadőr), akinek ez lesz a debütálása. Gondoljátok, hogy az életben fel tudná venni a sereg a harcot egy zombi hordával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.