Hirdetés

Ne várjuk, hogy George Clooney Batmanje felbukkanjon a The Flash-filmben

|

Mondjuk, lehet hogy ez eszébe se jutott senkinek.

Hirdetés

George Clooney-t nagyon sok mindenért lehet szeretni. Jóképű, megnyerő a mosolya, pofátlanul cool és még Batman is volt. Oké, utóbbi kicsit furán veszi ki magát, hiszen minden idők legrosszabb Batman-filmjeként elkönyvelt Batman és Robinban vállalt szerepet. Clooney azonban maga is tudja, hogy nem ez volt éppen legfényesebb órája, így amikor megkérdezték tőle, hogy szerepelni fog-e a több Batman-t összeeresztő The Flash-moziban, kicsit reflektált erre is. 

Hirdetés

Mint tudjuk, Andy Muschietti rendező szuperhősmozija igazi sztár- és hőskavalkád lesz, hiszen felbukkan majd benne Ben Affleck, valamint Michael Keaton is, mint a Denevérember, rajtuk kívül pedig Supergirl is tiszteletét teszi majd (Sasha Calle alakításában). Bizonyos értelemben okkal merül fel tehát a kérdés, hogy vajon gondoltak-e Clooney-ra is az alkotók és vajon megidézik-e az ő verzióját? Nos, a Variety kérdésére válaszolva a következőt nyilatkozta a színész: 

Nem kérdeztek meg engem. Amikor úgy pusztítasz el egy franchise-t, ahogyan én tettem, akkor általában a másik irányba fordítják a fejüket...Viszont remek mellbimbóim voltak. Folyton tél volt.

Hozzá kell persze ehhez tenni azt is, hogy nem Clooney-n múlott a film szakmai sikere, ebben nagyban benne volt a keze a rendező Joel Schumachernek is, aki vászonra álmodta ezt a színes-szagos camp csodát. A nézőket és a stúdiót persze ez kevéssé hatotta meg, a 238 milliós globális bevétel (160 millióból készült a film) nem nagyon győzte meg őket afelől, hogy érdemes befektetni a színészbe, ha ilyen jellegű alkotásokról van szó. Nem beszélve arról, hogy a kritikusok is szanaszét szedték a dolgozatot. A színész egyébként hozzátette ez után azt is, hogy a Batman és Robint még a feleségének, Amal Clooney-nak sem engedte hogy megnézze, mondván, hogy szeretné, ha megmaradna az iránta való tisztelete. Megértjük, persze. 

A The Flash-t jelen állás szerint 2022. november 4-én nézhetjük majd a nagyvásznon. A filmet Andy Muschietti rendezi Christina Hodson forgatókönyvéből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.