Hirdetés

Ne vegyük biztosra az új Conan-filmet

|

Egyáltalán nem biztos, hogy el fog készülni a The Legend of Conan.

Hirdetés

A The Legend of Conan gondolata nem csupán a jó öreg Arnold szívének a csücske, de a rajongók számára is szívet melengető ötlet. Látni, hogy visszatér az a Conan, akit még annak idején a nyolcvanas években John Milius mutatott be nekünk - egy olyan filmben, ami egy 30 évvel későbbi karaktert ismertetett volna meg velünk, nos nem hangzik túl rosszul. Nos, szomorúan adjuk hírül, erről nagy valószínűséggel le kell mondani, ugyanis a Universal stúdió szépen visszamondta ezt a projektet.

Hirdetés

A sok-sok évet elő-előkészületi fázisban senyvedő (angolosan: "development hell") film forgatókönyvét Robert E. Howard karaktere alapján írta meg (legalábbis egy vázlatot biztosan) Will Beall, ami Chris Morgan producer szerint fantasztikusra sikeredett és az, hogy a stúdió lefújta a projektet

Őszintén, szívszorító.

Morgan nem tudja, hogy mi lesz végül a karakter sorsa, de sejti, hogy majd a kisképernyő számára szeretnék felhasználni őt. Hozzá kell azonban tenni mindehhez, hogy Conan maga, azaz Arnold Schwarzenegger még nem mondott le teljesen erről az egészről, így elképzelhető az, hogy esetlegesen újabb hírekkel szolgálhatunk majd a rendhagyónak tetsző kalandfilmet illetően. De senki ne tartsa vissza a lélegzetét a jó híreket illetően.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.