Hirdetés

Nedves Guinness világrekord a Hegy’en

|

A nyáron fesztiválriporterkedő Majka vezényletével több száz, bikinis fesztiválozó lány és persze napbarnított fiú tusol majd együtt, hogy megdöntsék az együtt zuhanyzás jelenlegi világrekordját.

Hirdetés

A Magyarországon még nem látott rekordkísérlet alatt szivacshasználati technikát a még vizesen is tüzes AXE angyalok, a hangulatfokozó kaszkadőr trükköket Piroch Gábor csapatának tagjai mutatják majd a gigantikus zuhanyzóban, a vízsugár alatt, zenére, bulizva rekordot döntő százaknak. Idén minden hegyaljásból Axe Guinness Rekorder lehet.  Több száz, a Tisza-parti forróságban bulizva hűsölni vágyót vár az AXE július 20-án délután 3-kor a Borsodi Hegyalja Fesztiválon lévő partyállomásánál felépülő óriástusolóhoz. Itt Majka, az AXE Fesztiválriportere vezényletével dönthetik meg az együtt zuhanyzás jelenlegi világrekordját, amit Mauritiuson állítottak fel. A jelenlegi világrekordot 232 együtt a vízsugár alatt mosdó rekorder állította fel – nem kérdés, hogy a bulizva hűsölést és ajándékokat is ígérő rekorddöntésre ennél több fesztiválozó várható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.