Hirdetés

Need for Speed mozi - Az első hivatalos képek

|

A Halálos Iramban széria mellett egy újabb benzingőzös, sebességhajhász sorozatot köszönthetünk a Need for Speed adaptáció személyében, amelyből most megérkeztek az első hivatalos fotók.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a DreamWorks közös projektje, a Need for Speed filmadaptációja várhatóan 2014. február hetedikén száguld be a mozikba, tehát nincs messze már az első trailer sem, azonban most be kell érnünk két képpel. Az elsőn Aaron Paul és Kid Cudi látható, míg a másodikon a főgonosznak beállíott Dominic Cooper mosolyog önelégülten Dakota Johnson társaságában. A főszereplő szerint állítólag a Need for Sped mozi sokkal jobban hajaz majd a Steve McQueenes versenyekre, mint azt az emberek gondolnák és kellemesen meg fognak lepődni, ha meglátják a végeredményt. A John és George Gatins páros által megírt sztori szerint egy Tobey (Aaron Paul) nevű srác kiszabadul a börtönből és bosszút szeretne állni azon, aki odajuttatta. Annak érdekében, hogy ezt véghezvigye, csatlakozik egy országokon átívelő illegális versenysorozathoz, amelyben nem lesz könnyű dolga, hiszen a Dominic Cooper által alakított főgonosz vérdíjat tűzött ki a fejére (és nem mellesleg ő szerezte meg hősünk nőjét). Mit gondoltok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.