Hirdetés

Néhány játék már meghaladja a mozifilmeket

|

A Quantic Dream fejlesztőcsapata olyan alkotásokat tett már le az asztalra, mint a Heavy Rain, Beyond: Two Souls és legutóbb a Detroit: Become Human, mely a robotokkal kapcsolatos, érdekes kérdéseket feszeget, mint hogy lehetnek-e érzelmei a robotoknak, végül is csak egy tárgy-e, hogyan bánhatunk vele, stb.

Hirdetés

A Detroit Become Human már olyan grafikai szintet ért el, hogy olykor meg sem tudjuk mondani, hogy valós karaktert, vagy egy számítógéppel animált karaktert látunk-e.

Hirdetés

A játékban 3 karaktert irányítunk, míg a szálaik össze nem futnak egy helyre. 12 különböző befejezéshez juthatunk el, melyekhez az utat döntéseink befolyásolják, így legtöbbször nagyon meg kell gondolnunk, hogy mit válaszolunk bizonyos kérdésekre, vagy hogy bánunk egy karakterrel, miket cselekszünk. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a PlayStation 4 Exclusive címet.

De ugorjunk egy másik játékra, a Hidden Agenda amolyan interaktív film, ami szintén remek grafikával rendelkezik, itt viszont nem irányítjuk a karaktereket, csakis a döntéseiket határozhatjuk meg. 

És itt jön a PlayStation 4 exkluzív címben egy csavar, ez az új Playlink játékok egyike, amikor is nem kontrollerrel irányítjuk a játékot, hanem a mobiltelefonunkkal és akár 6-an is játszhatjuk egyszerre. A döntések esetén a többség szavazata dönt. Játék közben a mobilunkon nyomon követhetjük a történéseket, olvashatunk a karakterekről, nyomokról. Nagyon izgalmas nyomok után kutatni és komoly döntéseket meghozni a barátainkkal, míg a karakterekért izgulunk és próbáljuk megoldani az ügyet, ahol döntéseink akár halálunkhoz, vagy börtönbe kerülésünkhöz is vezethet, ahol véget is ér a történet, a játék, melyet kezdhetünk a legelejéről.

Ezek a PS4 játékok a Konzolok Szervizében megvásárolhatók, ha az embernek PlayStation 4 van otthon a nappaliban, ezek kihagyhatatlan játékok, melyeket mindenképp érdemes kipróbálni, főleg ha a filmeket is szeretjük. Ez új filmes élményt nyújt, aminek könnyen függői is lehetünk, hiszen nem egy statikus történetet nézünk passzívan a TV képernyőjén, hanem beleavatkozhatunk a történetek menetébe. Csak egyszer kell kipróbálni és általában szerelem lesz első látásra. Részletek: https://www.konzolokszervize.hu/arak/ps4-jatekok 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.