Hirdetés

Neighborhood Watch - Mert sosem tudhatod ki figyel...

|

Igen egyedi stílusról, sci-fi vígjátékról beszélünk a Neighborhood Watch kapcsán, ahol több nagy komédiás összeáll egyetlen hatalmas feladatért, ami kezdetben kis zűrnek tűnik.

Hirdetés

Természetesen sok ismert név egymásra pakolása nem jelenti a biztos sikert, lásd a Hogyan lopjunk felhőkarcolót sikertelenségét. A Neighborhood Watch című sci-fi vígjátékot Akiva Schaffer, a 2007-es Az örök kaszkadőr rendezője hozza felszínre, aki nem éppen gyakorlott szakmájában, ennek ellenére okozhat meglepetést. Ami a stábot illeti, lesz itt egy Ben Stiller, egy Jonah Hill, egy Vince Vaughn, egy Will Forte, egy Richard Ayoade és egy Rosemarie DeWitt is. A forgatókönyvet a már ismerősnek tűnő Seth Rogen - Evan Goldberg páros jegyzi, a sztoriban pedig pár apuka áll be a szomszédokat figyelő "őrjáratba", ám ez a kis semmiség hamar átcsap világmegmentő akcióba. A megjelenés 2012. július 27.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.