Hirdetés

Neil Marshall Drakulát rendezheti

|

A The Last Voyage of Demeter sorsáról jó ideje nem hallottunk, utolsó hírünk tavaly februárból való, amikor is megszellőztettük pár nevesebb színész csatlakozását. De hogy áll most a projekt?

Hirdetés

Ben Kingsley és Noomi Rapace lépkedett fel tavaly a The Last Voyage of Demeter fedélzetére, akkoriban úgy volt, hogy az Alkonyat - Napfogyatkozás rendezője, David Slade készítheti el az alkotást, azonban valahol kisiklott a dolog, ugyanis a legfrissebb hírek szerint már A barlang és A kilencedik légió készítője, Neil Marshall készítheti el a szóban forgó filmet. A sztori a Demeter névre hallgató hajó útját kíséri végig, amin Drakula koporsóját szállítják Londonba, de út közben kísérteties dolgok történnek, sejthetitek ki által... A The Last Voyage of Demeter tervezett premiere 2013, ám hogy mikor valósul meg valójában és milyen stábbal, az a jövő kérdése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.