Hirdetés

Neill Blomkamp dolgozik még valamin az Alien 5-ön kívül

|

Blomkamp leszögezte, hogy a képen szereplő lény nem az Alein 5-höz kapcsolódik.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a District 9 és a várva várt Alien 5 direktora nemcsak egy dologra fókuszál jelenleg. Az elég lassan haladó Alien-projekt mellett úgy látszik, hogy jutott ideje valami másra is, ami nem kapcsolódik a franchise-hoz. Az általa megosztott forgatási képen egy eddig ismeretlen munkájának lehetünk szemtanúi.

Hirdetés

Az alábbi fotón, melyet az Instagramon osztott meg, egy csábítóan szép alak látható, ami nagyjából úgy néz ki, mint a Prometheus fehérbőrű lénye, akit vagy alaposan agyonvertek, vagy átgázolt rajta néhány autó. Azt írta a képhez, hogy "Új munka. Épp nem az Alien".

A rendező szándékosan nem írta meg, hogy milyen projekten dolgozik, ezért megindult a találgatás. Lehet, hogy valami újabb fantasy vagy horror franchise-ba fogott bele, esetleg a már régóta pletykált District 9 folytatáson ügyködhet. De az sem kizárt, hogy csak ködösít, és mégis az Alienhez kapcsolódik a kép. Reméljük, hamarosan kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.