Hirdetés

Nem akárki inspirálta azt a bizonyos Trónok harca-cameót a Westworldben

|

Beszéljünk azokról a szórakoztató vendégszereplésekről.

Hirdetés

Az alábbi cikk enyhe SPOILEREKET tartalmaz a Westworld S03E02-re vonatkozóan!

Hétfőn vált elérhetővé a Westworld harmadik évadjának második része, amelyben a világunkba való kitekintés után ismét a tömeges mészárlás miatt bezárni kényszerült címadó létesítmény szolgált a cselekmény helyszínéül. Ekkor történt, hogy Bernard (Jeffrey Wright) és Stubbs (Luke Hemsworth) belefutott pár számunkra felettébb ismerős arcba.

Hirdetés

Az epizódból megtudhattuk, hogy a négyes számú park egy középkori fantasyt foglalt magában, a műhelyében pedig két elbocsátásra váró technikus párbeszédére is felfigyelhettünk, amint éppen azt vitatják meg, hogyan fognak eljuttatni Costa Ricára egy sárkányt. A dolog pikantériája, hogy a két technikus a Trónok harca alkotópárosa, D. B. Weiss és David Benioff, a szóban forgó sárkány pedig Drogon, akit a háttérben teljes életnagyságban vehettünk szemügyre néhány pillanat erejéig. Most már ráadásul azt is tudjuk, hogy A tűz és jég dala fantasysorozatot szerző George R. R. Martin adta az ihletet ehhez a zseniálisan vicces vendégszerepléshez.

"George már az első évad óta következetesen állítja, hogy muszáj csinálnunk egy crossovert a Trónok harcával. (...) Lehetetlen volt ellenállni a késztetésnek, hogy ne hozzuk be valamilyen formában az 1973-as filmben látott középkori világot, már csak azért is, mert George után másoktól is számos ötletet kaptunk hozzá az évek során. Képtelenek voltunk ellenállni, de szerencsére David és Dan azonnal nyitott volt mindenre"

- magyarázta a Westworld két megálmodója, Jonathan Nolan és Lisa Joy egy interjúban. Ugyanebből a beszélgetésből egyébként azt is megtudhattuk, hogy az epizódban látott sárkányt ugyanaz a csapat készítette, amelyik a Trónok harcán is dolgozott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.