Hirdetés

Nem, Bébi Yodát nem fogják beleszámítani a népszámlálásba

|

A lehető legbiztosabb forrásból kaptunk választ erre az égető kérdésre.

Hirdetés

Bébi Yodát először a novemberben rajtolt The Mandalorian első epizódjában láthattuk, majd szinte megkerülhetetlenné vált, hogy ne fussunk bele napi szinten a közösségi médiában is. Kétség sem fér hozzá, hogy ő lett a sorozat valódi sztárja, a legnagyobb rajongók pedig azt is szerették volna megtudni, hogy beleszámít-e a népesség létszámába.

Hirdetés

Most már tudjuk, hogy bármekkora tényező is lett Bébi Yoda az elmúlt hónapokban, akkora azért semmiképp, hogy beleszámítsák az Egyesült Államok népszámlálásába - erősítette meg Twitteren az egykori kongresszusi tag és jelenlegi népszámlálási képviselő, Stacey Abrams, amikor a gyermekkel kapcsolatban kérdezték őt a platformon.

A népszámlálás az Egyesült Államokban tartózkodó emberi lények létszámát állapítja meg. Bébi Yoda kétségbevonhatatlanul aranyos, de nem számíthatjuk bele az amerikai népszámlálásba.

Hivatalosan a múlt héten vette kezdetét Amerikában a 2020-as népszámlálás, melynek keretében az embereknek online kell regisztrálniuk magukat. Azok számára, akik nem vesznek részt az adatgyűjtésben, a szövetségi kormány akár 100 dolláros bírságot is kiszabhat - Bébi Yodát ettől viszont biztosan nem kell félteni Abrams válasza alapján. Amennyiben a jelenlegi vírushelyzet lehetővé teszi, a figurával legközelebb a The Mandalorian októberben érkező második évadában fogunk találkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.