Hirdetés

Nem Ben Affleck rendezi Az Igazság Ligája mozit

|

Még augusztus elején röppent fel a hír, miszerint a Warner Bros. nem másban lát elég fantáziát Az Igazság Ligája mozi ledirigálásához, mint Benn Affleck rendező urat.

Hirdetés

Az Igazság Ligájában Batman, Superman, Wonder Woman, Zöld Lámpás és Flash egyesülését nézhetnénk végig, majd szokás szerint meg kéne állítaniuk egy szupergonoszt. Ben Affleck a napokban beszélt arról a pletykáról, miszerint ő készítheté Az Igazság Ligája mozifilmet és mindent cáfolt: "Nem dolgozom Az Igazság Ligája filmen. Az internet egyik legnagyobb problémája, hogy a tartalom kitöltésére pletykákat indítanak. Az Igazság Ligája mozi igazán izgalmasan hangzik, de nem olyasmi, amin jelenleg is dolgoznék." Arról természetesen továbbra sincsen információnk, hogy Affleck valóban igazat mond-e, vagy csupán a Warner még nem áll készen a bejelentésre, de ha nem ő készítené el a DC szuperhőseinek egyesülését, akkor ki lehetne? Christopher Nolan? Zack Snyder? Várjuk megoldásaitokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.