Hirdetés

Nem csúszik a következő Hunger Games!

|

Philip Seymour Hoffman tragikus elvesztése ellenére nem fog késni a Kiválasztott sem első, sem pedig második része. Bár még 7 forgatási napon kellett volna szerepelnie a színésznek, úgy tűnik, hogy megoldást találtak a csúszás elkerülésére.

Hirdetés

Mára már minden olvasónk valószínűleg értesült róla, hogy Philip Seymour Hoffman-t holtan találták New York-ban és ez - akárcsak Paul Walker esetében- új döntések garmadáját zúdította a készítőkre is. Amellett, hogy maga mögött hagyta a világot és természetesen a családját, több produkciónak is aktív részese volt valamilyen formában. A Happyish című új sorozatát épp berendelte a Showtime, ráadásul a nagy népszerűségnek örvendő Éhezők viadalában is egy fontos szerep jutott neki. A probléma, hogy még több forgatási napot kellett volna dolgoznia rajta és egyelőre tisztázatlan az, hogy milyen fontosságú jelenetei voltak hátra. Heavensbee karaktere ugyanis bár fontos, aligha nevezhetjük főszereplőnek és akár az is elképzelhető, hogy a kulcsfontosságú jelenetein már túl volt. Valószínűleg ez a helyzet, ugyanis a produkciós vezető azt nyilatkozta, hogy a Mockingjay első és második része is napra pontosan a korábban megadott dátum szerint jelenik meg, azaz idén november 21-én Katniss visszatér. A második részre egy évre rá, azaz 2015 november 20-án számítsatok, pirkadatkor, kelet felől!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.