Hirdetés

Nem élesztik fel digitálisan Leiát a Star Wars univerzumban

|

A Lucasfilm hivatalos közleményben cáfolta azt a híresztelést, miszerint Carrie Fishert a jövőben digitálisan visszahoznák a halálból egy Star Wars film kedvéért.

Hirdetés

Carrie Fisher tavaly decemberi sajnálatos halála után joggal vetődött fel a rajongók közt a kérdés, hogy mi lesz Leia hercegnő/tábornok sorsa a film sagában, főleg azt követően, hogy egy kiszivárgott pletyka szerint az új trilógia záró epizódjában nagy szerepe lett volna a karakternek. Tarkin kormányzó digitális újjáélesztését követően adta volna magát a helyzet, hogy Carrie Fishert is hasonlóképpen idézzék meg a múltból, ám a Lucasfilm ezúttal hivatalos közleményben vette elejét a pletykafolyamnak.

Hirdetés

"Általában nem foglalkozunk a rajongók vagy a sajtó találgatásaival, ám kénytelenek vagyunk egy friss pletykára reagálni. Szeretnénk leszögezni, hogy a Lucasfilm nem tervezi, hogy digitálisan újra teremtse Carrie Fishert, mint Leia hercegnőt/tábornokot. Carrie Fisher örökké a Lucasfilm család tagja lesz. Ő volt a mi hercegnőnk, tábornokunk, de mindenekelőtt a barátunk. Még mindig fájdalmas érzés tart minket hatalmában az elvesztése miatt."

Eme hivatalos bejelentést követően igazán kíváncsiak vagyunk, hogy Leia karakterének szálát miként fogják elvarrni a franchise-ban. A IX. epizódban belengetett nagy szerepvállalásából kiindulva valószínűsíthető, hogy az idén mozikba kerülő VIII. részt eredetileg túlélte volna a karakter, de utómunkálatokkal bármit lehet korrigálni, hogy az reflektáljon a mi világunk könyörtelen valóságára. Ti milyen lezárást éreznétek méltónak Leia karaktere számára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.