Hirdetés

Avengers: Infinity War - Rengeteg karakter lesz! (Frissítve)

|

Hirdetés

Amióta bejelentették, hogy az Avengers: Infinity War két részes lesz, próbáljuk feldolgozni, hogy mit is jelenthet ez: a Marvel univerzum legjava egyesül egy hatalmas filmélményben. Sokan arra számítanak, hogy tényleg minden fontosabb karakter jelen lesz, akit valaha MFU-s filmben láttunk, köztük a Galaxis őrzői is, hiába játszódnak kalandjaik ki tudja hány ezer fényévvel távolabb a Földtől. Természetesen logikus lenne Űrlordék feltűnése, hiszen a veszély, amit a Bosszúállók 3 hoz majd magával nem csupán a Kék bolygót, hanem az egész univerzumot fenyegeti. Frissítés: Joe Russo elárulta nemrég, hogy 67 karakter felbukkanására számíthatunk az Infinity War-ban. Wáó! Joe Russo rendező így felelt, amikor megkérdezték tőle, hogy számíthatunk-e az őrzők csatlakozására:

Ez olyasvalami, amit meg kell tartanunk meglepetésnek, de ennyit elmondhatok: Az emberek nem fognak csalódni a karakterek mennyiségében. Az Infinity War (Végtelen háború) koncepciója az, hogy a Marvel univerzum karakterei egyesülnek, hogy szembenézzek a legnagyobb fenyegetéssel, amit a világ és a galaxis valaha látott. Mi pedig hűek maradunk ehhez a koncepcióhoz.
Russo a film kozmikus oldaláról is beszélt, kitérve arra, hogy mennyiben fog különbözni a sokkal inkább földhözragadtabb Amerika Kapitány: A tél katonájától és a hasonló stílusban készült Polgárháborútól, amelyeket testvérével, Anthonyval rendeztek.
Gyerek koromban hétszer egymás után néztem végig a moziban a Birodalom visszavágot. Mindent imádtunk, aminek fantasyhoz, sci-fihez vagy szuperhősökhöz volt köze. Hasonló buzgalommal közelítjük meg a kozmikus világot, mint ahogyan a földhöz közelebbivel is tettük. Megpróbálunk némi pszichológia valóságot is belevinni. Persze nem lehet túlságosan naturalista, hiszen ezek a dolgok csak a tudományos fantasztikum világában léteznek, de azon vagyunk, hogy a történet és karakterek a lehető legvalószerűbbek legyenek. Emellett a kozmikus oldalára is fókuszálunk, ugyanazokat a szabályokat alkalmazzuk, amiket az előző két filmünk esetében is. Többnyire a fizika elveit húzzuk rá, már amennyire esetenként lehet, arra, amit éppen csinálunk.
A forgatókönyvet Christopher Markus és Stephen McFeely írják, akik eddig már négy Marvel filmen dolgoztak, köztük a május 12-én érkező Amerika Kapitány: Polgárháborún is. A Russo fivérek által rendezett Avengers: Infinity War 1. része 2018 május 4-én kerül a mozikba, míg a 2. részére 2019 május 3-tól ülhetnek majd be a nézők. Ti melyik karaktert szeretnétek mindenképpen látni a filmben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.