Hirdetés

Nem Guillermo del Toro fogja rendezni a Justice League Dark-ot

|

Hirdetés

Szomorú hír érkezett a régóta húzódó Justice League Dark projektről, ugyanis pont az a kulcsfigura szállt ki a stábból, aki eddig a leglelkesebb volt a film elkészülésével kapcsolatban: ő nem más, mint a Faun labirintusa, a Pokolfajzat, a Penge 2 és a Tűzgyűrű rendezője, Guillermo del Toro. A Justice League Dark-ban a DC sötét oldalába kóstolhatunk bele, ugyanis a főbb karakterei állítólag többek között Constantine, Zatanna, Etrigan, Holtember (Deadman), Mocsárlény (Swamp Thing) és a Kísértet (The Spectre) lesznek (csak pletykált nevek), akik csapatként bizonyíthatnak majd. Del Toro már tavaly novemberben elkészült a forgatókönyv első vázlatával és lelkes is volt a jövővel kapcsolatban, ám most ismeretlen okokból kifolyólag távozott a projektből, már biztosan nem ő fogja rendezni. Egyelőre nem tudni, hogy kivel helyettesíti a Warner Bros.

Justice_League_Dark-970x545
Persze unatkozni így sem fog, hiszen idén bemutatják új filmjét, a Bíborhegyet (Crimson Peak), azt követően megvalósítja a Tűzgyűrű folytatását (amit 2017. augusztus 4-re tűztek ki), majd remélhetőleg előbb-utóbb a Hellboy 3 is sorra kerül, amiért már a színészek is kilincselnek már egy ideje.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.