Hirdetés

Nem Hal Jordan lesz a Zöld Lámpás film főhőse

|

Hirdetés

Bár 2020 még nagyon messzi dátumnak tűnik, a Warner Bros. már most keresi az önálló Green Lantern, azaz magyarul Zöld Lámpás film főszereplőjét, aki a pletykák szerint nem Hal Jordant, hanem John Stewartot alakítja majd. A Meet the Movie Press meg nem erősített értesülései szerint tehát nem a 2011-es, Ryan Reynolds főszereplésével készült Zöld Lámpás filmben látott Hal Jordan, hanem egy olyan hős kap majd kiemelt figyelmet 2020-ban, akit még nem láthattunk a vásznon, viszont ő is fontos része a kánonnak. A képregényekben John Stewart először a 70-es években bukkant fel, eredetileg építész és ex-tengerészgyalogos volt a Földön, azonban mikor Hal Jordan társa, Guy Gardner komolyan megsérült, őt választották ki utódjának. Egyelőre többet nem tudunk a 2020. június 19-re betervezett Zöld Lámpás moziról, de a karakter valószínűleg már a 2017-es Justice League filmben is felbukkan, ezért keresnek már most színészt hozzá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.