Hirdetés

Nem izgult az örömlányra az Amerikai pite sztárja

|

Szép ajándékkal próbált kedveskedni Jason Biggs felesége párja születésnapjára: felbérelt egy eladó lányt, hogy hármasban pezsdítsék fel házaséletüket.

Hirdetés

A nagy kaland azonban olyan kínos helyzetbe torkollott, hogy beleillett volna valamelyik Amerikai pite-filmbe is, amelyeknek Jason az egyik főszereplője. A színész annyira ideges lett, amiért egy idegen nő előtt kell levetkőznie, hogy nem úgy alakultak nála a dolgok, ahogy eltervezték, ezért a remélt pezsdülés elmaradt. A happy end azonban nem: Keisha, a vendég hölgy azzal vigasztalta őket, hogy a kis baleset azt bizonyítja, Jasonnek csakis a felesége kell, más nő nem. Jason Biggs biztosan nem mond csődöt a következő Amerikai pite-filmben, amelyben az eredeti szereplők érettségi találkozón gyűlnek össze, és felelevenítik a közös múltat, azaz ismét elszabadul a pokol. /Uip-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.