Hirdetés

Nem James Cameron rendezi a Battle Angel-t

|

Hirdetés

Számos alkalommal szóba került már Yukito Kishiro zseniális mangájának adaptációja James Cameron jövőbeli terveivel kapcsolatban, legutóbb még azt hallottuk, hogy a rendező az Avatar 3 után készítheti el. Nos, a The Hollywood Reporter híre szerint Cameron egyáltalán nem fog a kamera mögé állni a projekt esetében, helyette producerként és forgatókönyvíróként támogatja a csak a Battle Angel Alita filmet és valaki egészen más rendezheti. A THR azzal is tisztában van, hogy ki csücsülhet az Alita: Battle Angel (hivatalos cím) rendezői székébe, aki nem más, mint Robert Rodriguez. A Desperado, a Volt egyszer egy Mexikó, a Machete és a Sin City filmek atyja jelenleg is tárgyal a Lightstorm Entertainment illetékeseivel, de a film legfőbb mecénása, Cameron teljes mellszélességgel támogatja a csatlakozását:

Robert és én hosszú ideig kerestünk egy filmet, amit együtt csinálhatunk, úgyhogy fellelkesültem, mikor azt mondta, hogy szeretné elkészíteni a Battle Angel-t. Ez a projekt nagyon közel áll hozzám, ezért senki másra nem bíznám rá a rendezést, mint Robertre, aki egy virtuóz filmes és igazi lázadó.
A történet egy amnéziában szenvedő kiborg (félig ember, félig gép) lányról szól, aki a múltját keresi, s miután megjavítják, bár hiányosan, továbbra is elveszett emlékei után ered.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.