Hirdetés

Nem kap folytatást az Alice Csodaországban

|

Tim Burton nem szeretné folytatni annak a varázslatos mesének történetét, melyet a legsikeresebb filmjeként tartanak számon, legalábbis a bevételek szempontjából.

Hirdetés

Az MTV szóba elegyedett az egyedi stílusú rendezővel, aki kikötötte, hogy semmiképpen sem szeretne folytatást az Alice Csodaországból, ráadásul annak is különösen örül, hogy a stúdió sem szeretné rábeszélni őt egy második részre. Tim Burton nevéhez jelenleg is rengeteg fejlesztés alatt álló projektet köthetünk produceri mivoltában: Big Eyes (2011), Frankenweenie (2012), Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) és rendezői titulusban: Dark Shadows (2012), Frankenweenie (2012), Monsterpocalypse (2013), Mai, the Psychic Girl (2013), Maleficent (2013), The Addams Family (2014).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.