Hirdetés

Nem kap folytatást az új Dredd

|

Annak ellenére, hogy a nézők szerették és a kritikusok sem szapulták, mégsem próbálkoznak meg a Dredd folytatásával, ugyanis a pénztáraknál nem hozta a legjobb teljesítményt kedvenc bíránk.

Hirdetés

A Karl Urban főszereplésével készült Dredd mozi a saját véleményem alapján rendkívül élvezhető volt, még a CineStar kritikája alapján is korrekt iparosmunka volt, ám annak ellenére, hogy sokaknak tetszett, ez a nemzetközi bevételeken nem látszódott, ugyanis a legfrissebb hírek alapján az 50 millióból készült alkotás mindösszesen 32 milliót szedett össze világszerte, ami nem elég ahhoz, hogy folytathassák a sztorit. Mivel a Dredd nem kapja meg a várt második részt és Peter Travis is lemondott a lehetőségről, a stúdió kiárusítja a film kellékeit, amelyeket január 28-tól bárki megvásárolhat majd az eBay-en. Többek között eladásra kerül Dredd teljes jelmeze, Ma-Ma ruhája, a bírók sisakjai, övei, valamint Dredd motorja is. Az aukció egészen tíz napig tart. A magam részéről sajnálom a folytatás hiányát, ég veled, Mr. Törvény!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.