Hirdetés

Nem kap rendezői változatot a Deadpool

|

Hirdetés

Ha már láttad a Deadpoolt, akkor bátran kijelentheted, hogy a film egy és egyetlen verzióját nézted meg. Voltak róla pletykák, hogy a BluRay megjelenéssel egy még véresebbre és még szókimondóbbra sikeredett vágás is érkezik, ám mint kiderült, erről egyáltalán nincs szó. A híreszteléseket maga a rendező, Tim Miller cáfolta egy exklúzív IMAX vetítés kérdezz-felelekje során.

Nem akarok Joss Whedonosnak tűnni, de nem lesz [rendezői változat]. Természetesen van néhány törölt jelenet, néhány extra cuccal, de kellőképpen meg vagyok elégedve ezzel a változattal. Tetszik nekem.
Miller elmondta, hogy volt néhány apróság a filmben, amelyek esetében Simon Kinberg producer (aki szintén jelen volt a beszélgetés során) "erősen tanácsolta", hogy hagyják inkább azokat a vágóasztalon.
A DVD-n lesz majd mellékelve néhány extra jelenet, például a labori harcból maradt ki néhány részlet. Azt mondta rá [Simon], hogy Tim, már így is elég erőszakos, kérlek, én pedig Óh ember, de annyira király, amikor az arcára lép, mire ő Nem, ez már éppen elég. (nevet)
Na persze nincs is semmi gond a Deadpool erőszakosságával, ráadásul az X-Men univerzumba is bele kell illenie valamelyest. Millerék pedig nem hagytak cserben minket és egy olyan filmet készítettek, amelyik nem fogható egyetlen szuperhős mozihoz sem. Ti láttátok már a Deadpoolt, hogy tetszett nektek? Kritikánkat itt találjátok róla.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.