Hirdetés

Nem kellenek női szuperhősök a Marvelnek

|

Hirdetés

Ike Perlmutter, a Marvel elnöke és a Michael Lynton, a Sony vezetőjének kiszivárgott levezéséből kiderül, hogy a Marvel miért nem akar női szuperhős főszereplővel operáló mozit készíteni. Tavaly – miután jónéhány Sony e-mail fiókot feltörtek – napvilágra került, hogy stúdió milyen filmeket tervez a következő időszakban. Többek között olyan lehetséges címekről írt a világsajtó, mint a 21 Jump Street és a Men In Black crossoveréről, a Szellemirtók negyedik részéről Channing Tatummal vagy a Pókember rebootjáról. Most a Wikileaks kategorizálta a több mint 30000 emailt, köztük azt, amely leírja a Marvel miért nem érdekelt női (szuper)főhőst választani. Ike Perlmutter 2014. augusztus 7-én magyarázta Michael Lyntonnak, hogy női szuperhős filmek egész egyszerűen nem hoznak elég bevételt.

Michael! Ahogy már telefonon megbeszéltük, alább olvashatsz néhány példát. Sokkal több is van. Köszi: Ike 1. Elektra (Marvel) – Nagyon rossz ötlet volt és a végeredmény pedig még rosszabb. http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=elektra.htm 2. Macskanő (WB/DC) – A Macskanő a legfontosabb női karakterek egyike a Batman franchise-ban. De a film katasztrófa volt. http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=catwoman.htm 3. Supergirl (DC) – A Supergirl a legfontosabb női karakterek egyike a  Superman franchise-ban. Ez a film 1984-ben debütált, 14 millió dollárt hozva összesen. Ebből a nyitóhéten 5.5 millió dollárt hozott. Ismét egy újabb katasztrófa. A legjobbakat: Ike
Valószínűleg a vázolt email lehet az oka, hogy a stúdió sokáig nem rajongott egy Fekete Özvegy filmért. Aztán Scarlett Johansson tavalyi nem szuperhős Lucyje 458 milliót hozott világszerte, ami a 40 milliós költségvetéshez képest nem rossz arány. Ráadásul Az éhezők viadala és a Beavatott-széria női főszereplős kasszasikerei után a Marvel már inkább hajlik egy kettes személyi számmal fémjelzett mozi felé, de a férfiuralmat még így is nehéz megtörni. Szerintetek mely női szuperhősök érdemelhetnék ki a legnagyobb sikert?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.