Hirdetés

A nagy Lebowski - Se folytatás, se spin-off nem lesz

|

Hirdetés

Valahányszor mikrofonvégre kapják a Coen fivéreket, kötelezően felteszik nekik a kérdést: és mi van A nagy Lebowski folytatásával? A Jeff Bridges főszereplésével készített film hatalmas rajongótáborral bír, és ők alig várják, hogy Töki, a füvezős-koktélozós életművész visszatérjen a vászonra. A Coen fivérek azonban mindig nemet mondanak. Most az Ave, Cézár!bemutatására alkalmából kérdezték őket Mr. Lebowskival kapcsolatban, és persze ismét nem volt a válasz. A Coen fivéreket arra is kapacitálják, hogy A nagy Lebowski egyik szereplőjének kalandjai folytatódjanak. John Turturro alakította az excentrikus Jesus Quintanát, és a színész évek óta azért lobbizik, hogy külön filmet kapjon a karakter, azaz spinoff készüljön. Turturro igazán nagyvonalú: ő lenne a forgatókönyvíró, a rendező és a főszereplő is, a jogokat tulajdonló Coen fivérektől csak egy aprócska igent vár. A választ ki lehet találni. Coenéket sokkal inkább érdekli az Ave, Cézár! egyik főszereplője, George Clooneykövetkező rendezése, ahol ők a film forgatókönyvírói. Annyit tudni, hogy ez a darab melankolikus szatíra lesz, szemben az Ave, Cézár!-ral amely kicsattanóan vidám szatíra Hollywoodról. Az Ave, Cézár! hazai premierje február 25. /UIP-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.