Hirdetés

Nem két részletben jön a következő James Bond film

|

Alig pár napja írtunk arról, hogy John Logan már körmöli a Bond 24 munkacímen futó, soron következő James Bond mozi forgatókönyvét, máris vad elméletek keltek szárnyra.

Hirdetés

A legerősebb és népszerűbb pletyka az volt, hogy a folytatás valójában két részből fog állni hasonlóan az Alkonyat: Hajnalhasadáshoz vagy a Harry Potter és a Halál Ereklyéihez. A szóbeszédet mag Daniel Craig cáfolta a FilmStartsnak adott interjújában, ahol kifejtette, hogy lehetetlen két részből álló James Bond filmet alkotni. A színész szerint jelenleg annyi biztos, hogy hat hónap van vissza a forgatásig és szerinte nem lehet jól megírni egy forgatókönyvet úgy, hogy már a következő jár a forgatókönyvíró fejében. Craig szerint továbbá a Bond 24 története különálló lesz és nem fog kapcsolódni a most bemutatott, nagysikerű Skyfall eseményeihez. Craig bízik John Logan tehetségében és hogy mesterien megírja a szkriptet, annál többet pedig mi sem tehetünk, minthogy ebben reménykedünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.