Hirdetés

Nem kizárt, hogy idővel kapunk egy Stranger Things spin-off sorozatot

|

Itt az ideje még jobban bővíteni a palettát.

Hirdetés

2016-ban, azaz öt éve már, hogy elindult napjaink egyik legsikeresebb és legszeretettebb ifjúsági sci-fi horror sorozata, a Stranger Things, amelyet Matt Duffer és Ross Duffer álmodott meg. Netflixen való debütálása óta megannyi melléktermék látott napvilágot: regények, képregények, a fiatalok Stranger Things-feliratú pólót hordanak és ha azt mondod nekik, hogy tizenegy, akkor egyből felcsillan a szemük és már vérzik is az orruk. Most pedig úgy tűnik, itt nem áll meg a történet. 

Hirdetés

A következő, azaz negyedik évadig még várnunk kell néhány szusszanásnyi időt (pontos dátum nincsen, egyelőre csak simán 2022 van kitűzve), addig is újranézhetjük a napokban napvilágot látott teaser trailert, vagy pedig elmélázhatunk a legfrissebb híren. Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója ugyanis újabban annak a szándéknak adott hangot, hogy lassan bizony elkezdenek gondolkodni azon, hogy miként bővíthetnék az univerzumot és hogyan tudnának még több sztorit kisajtolni ebből a franchise-ból. Amely születésének - saját szavai szerint - jelenleg is szemtanúi vagyunk. Egy Beverly Hills-ben tartott Code Conference-en hintette el, hogy több spin-offon is gondolkodnak és a Deadline nevű oldal szellőztette meg, hogy elvileg Millie Bobby Brown karaktere lenne az első, aki megkaphatná a saját sorozatát. 

A rajongók vélhetően nem bánnának semmit, ami kedvenc sorozatukhoz köthető és tény ami tény, van potenciál az ötletben és egy tehetséges író közben járulásával izgalmas dolgok születhetnek. A rajongói bázis tehát adott, érdemes rá építkezni, Millie Bobby Brown pedig kellően nagy húzónév ahhoz, hogy be tudják izzítani egyéb terveiket. Lévén, hogy a nevéhez már egy másik nagyobb nézettséget kiváltó cím, az Enola Holmes is kötődik. Ezzel pedig, akárhogy is nézzük, ő tekinthető talán annak a névnek, akinél több ember felkapja a fejét (kivéve persze Winona Rydert, vagy éppen David Harbourt, de ők már egy másik generációt mozgatnak meg). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.