Hirdetés

Nem Len Wiseman rendezi A múmia remake-et

|

Korábban úgy volt, hogy Len Wiseman, az Underworld filmek rendezője dirigálja le A múmia rebootot, azonban most úgy tűnik, hogy mégsem ő fog a rendezői székben csücsülni.

Hirdetés

A Universal már rég bejelentette, hogy rebootot kap A múmia széria, a rendezést pedig Len Wiseman-re, az Underworld franchise alkotójára szerették volna bízni, ám Wiseman időhiányra hivatkozva ott hagyta a projektet és valami másba fogott. Természetesen a távozásával nem áll le a projekt, a Universal már javában keresi a helyettesét, John Spaihts írta a forgatókönyvet, a produceri feladatokat pedig Sean Daniels, Alex Kurtzman és Roberto Orci látják el. Az első információk szerint a reboot inkább a horror irányába megy el és sokkal kevesebb humorra számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.