Hirdetés

Nem lesz Halloween folytatás

|

Hirdetés

Ennyi volt... Most kivételesen nem arról tudunk hírt adni, hogy egy újabb bőrt próbálnak meg lerángatni egy sikeres szériáról, hanem pont az ellenkezője történt. A Halloween (sokadik) folytatását addig húzták a Dimension Filmsnél, amíg végül törölték a projektet és ezzel együtt a széria jogait is elveszítették. Rengeteg kétes hírt lehetett olvasni a folytatásról, ami közvetlenül a Halloween II után játszódott volna, és a Halloween Returns címet viselte. Eredetileg minimális költségvetésből készült volna, a forgatás pedig egy hónap alatt lezajlott volna Louisiana államban, de ez nyilván soha nem kezdődött el. Még rendező is volt, Marcus Dunstan (Fűrész filmek egyik írója), aki Gillian Jacobsot (Community) akarta főszereplőnek. A stúdió az 1995-ös film óta birtokolta a jogokat, a széria producerei pedig már el is kezdték árulni másoknak, szóval előfordulhat, hogy nemsokára már arról írhatunk, hogy új Halloween film készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.