Hirdetés

Úgy tűnik nem lesz több teknőckaland

|

A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból bevételi sikertelensége miatt a producerek eléggé szkeptikusan tekintenek a filmsorozat jövőjére.

Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök legutóbbi kalandja meglehetősen alul teljesített a kasszáknál. Világ szinten 245 millió dollárt sikerült összekapargatnia, ami feleannyinak felel meg 2014-es elődjéhez képest. Ez a nagy visszaesés meglepetésként érte a film producereit is, akik ezen események után kétszer megfontolják mielőtt előveszik az ember méretű, harcművész-teknősöket a jövőben egy újabb kaland erejéig.

Hirdetés

Az Elő az árnyékból egyik producere, Andrew Form kiábrándultan nyilatkozott és értetlenül áll eset előtt, amiért a teknőcök ekkorát hasaltak.

Szerettük a filmet és nagyon szerettünk dolgozni rajta. Már a legelső Super Bowl előzetes óta nagy bizalommal tekintettünk a végeredményre, de úgy tűnik a mi tartalmunk az első filmhez képest nem igazán találta meg a közönségét.

Elmondása szerint képtelenek voltak megállapítani min kellett volna változtatniuk a siker érdekében. Üzleti szempontból lehetséges, hogy mindent a lehető legjobban elrendeztek a folytatás számára, viszont nem ez hozza meg egy film valódi sikerét, habár nagyban befolyásolja azt. A teknőcök ékes példája annak, hogy nem elég az, hogy egy jó megjelenési dátumot és drága reklámfelületeket szerezzen magának egy produkció megjelenés előtt. A kevés bevétel hatására el is zárták azt a bizonyos csapot. Így hát nagy az esélye, hogy nem fognak trilógiává bővülni a teknőc-filmek, habár Form szerint még ne mondjunk le egy másik teknőcfilm eshetőségéről a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.