Hirdetés

Nem lesz Vasember 4?

|

Mint azt jól tudjuk a közelmúlt történéseiből, Robert Downey Jr. három év múlva kihátrálna Vasember megformálásából, addig pedig el lesz foglalva a Bosszúállók 2-vel. Mi lesz így a negyedik résszel?

Hirdetés

Robert Downey Jr. távozási szándékát Shane Black rendező némileg cáfolta, mikor azt találta mondani, hogy Robert biztosan visszatér a Vasember 4-re is. Ennek ellent mond Gwyneth Paltrow legutóbbi nyilatkozata, amiben elárulja, hogy Robert Downey Jr. (és a saját) szerződése a Vasember 3-mal lejárt, a színésznő szerint ez a Vasember franchise végét jelenti, végeztek a szériával. Sem a Marvel, sem más illetékes nem kommentálta Paltrow szavait, de a cég nyeretlen kétéves lenne, ha hagyná RDJ-t kihátrálni a Bosszúállók 2-ből és rengeteg pletyka szól arról, hogy már tárgyalnak egy újabb szerződésről, tehát ne temessük még a Robert Downey Jr.-féle Vasembert. Ha pedig mégis úgy döntene, hogy búcsút int a karakternek, a Don Cheadle alakította Rhodey még mindig a helyére léphet... Ha láttátok már a Vasember 3-at, mondjátok el a véleményeteket: kell a negyedik rész?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.