Hirdetés

NEM Mads Mikkelsen lesz a Rogue One főgonosza!

|

Hirdetés

A Rogue One - A Star Wars Story-ról nem tudunk sokkal többet annál, mint hogy mi lesz a sztori nagy vonalakban, így nem csoda, hogy az ember elkezd a különböző információmorzsák alapján találgatni és teóriákat összeállítani. Egyik ilyen teória volt, hogy a filmben egy Galen nevű karaktert megformáló Mads Mikkelsen lesz a film gonosztevője. Ezt többen arra vezetik vissza, hogy egy Galen nevű figura már van az egyik SW-játékban (Galen Marek), aki a történet szerint titokban Darth Vader egyik tanonca. Nos, akárhogy is, Mikkelsen a napokban kategorikusan a következőt nyilatkozta arról, hogy karaktere gonosz, vagy sem:

Nem, a karakterem igazából nem rossz fiú, de ennél többet nem is mondhatok.
Ezzel sokra nem mentünk, de talán egyes teóriákat semmissé tette (bár az is előfordulhat, hogy terel csupán). Annyit tudunk még, hogy a figurát úgy jellemzik egyes, Lucasfilm-nél tevékenykedő, magukat meg nem nevező egyének, hogy egy tudósról van szó (amolyan Oppenheimer-féléről) és Mikkelsen még annyit elárult, hogy Galen "nagyon fontos" része a történetnek. Akárhogy is, egy előzetes már nagyon jól jönne, hogy legalább kicsit kielégítve legyenek az igényeink.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.