Hirdetés

Nem mindenki rajong a Star Wars: KOTOR film ötletéért

|

Drew Karpyshyn nyilatkozata minden bizonnyal megosztja majd a rajongókat.

Hirdetés

Miközben a Star Wars franchise továbbra is keresi a saját útját a Skywalkerek történetének lezárását követően, a rajongók már hosszú ideje egy Knights of the Old Republic (KOTOR) adaptációért könyörögnek. Sokan úgy vélik, hogy a 2000-es évek népszerű Star Wars játékában rejlene annyi mélység és potenciál, hogy végre a Skywalker érán túl is egy élvezhető történetet kapjunk a filmvászonra a messzi-messzi galaxisból.

Hirdetés

Ezúttal azonban Drew Karpyshyn, a játékok eredeti írója osztotta meg véleményét a Redditen egy jövőbeli adaptációt illetően, ami talán sokak számára lelombozó lesz.

"Nem akarom, hogy KOTOR-filmet készítsenek. Akkor semmiképp, ha azok ugyanazt a történetet mesélnék el, mint a játékok. Az elágazó narratívájú játékok teljesen más módon mesélnek el egy történetet, mint egy lineáris médium, mint a film, és olyan sok tartalmunk van, hogy a történet 80%-át ki kellene vágni, hogy beleférjen egy filmes keretbe. Talán egy sorozatként működhetne, de még azt is problémásnak vélem. De ha kopogtatnak egyszer az ajtómon, és egy kövér köteg pénzt hagynak a bejáratomnál, valószínűleg meg fog változni a véleményem."

Ti mit szóltok Karpyshyn érveléséhez? Szerintetek sem tudná egy KOTOR-film átadni a játékok hangulatát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.