Hirdetés

Nem túl pozitívak a Venom első reakciói

|

A kritikák terén még embargó van, de a Twitterre már sorban érkeznek a pozitívnak egyáltalán nem nevezhető értékelések Venom szóló mozijáról.

Hirdetés

Csütörtökön kerül mozikba a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom, ami körül egyre csak gyűlnek a fekete fellegek. A filmre már a kezdetektől fogva ferde szemekkel néztünk. Egyrészt a Sony ezzel a mozival szeretné beindítani saját Pókverzumát, amiben minden megvan, csak éppen Pókember nincs. Nagyon különös volt tehát azt hallani, hogy éppen egy olyan karaktert vesznek elő, aki ennyire szorosan kötődik a hálószövőhöz. Miután ezt sikerült megemészteni jött a botrány akörül, hogy most akkor R-es besorolású lesz-e a film vagy sem. Ha pedig mindez nem lett volna elég, a megjelent trailerek sem győztek meg minket arról, hogy érdemes lesz jegyet váltani az alkotásra.

Hirdetés

Most végre itt állunk a premier szélén, de a kép még tovább homályosodott, ahelyett, hogy kitisztult volna. A részletes kritikák érkezéséig csak találgathatunk, hogy pontosan mit sikerült elszúrni az antihős eredetsztorijában, de néhány Twitter bejegyzés arra enged következtetni, hogy bizony óriási problémák vannak ezzel a filmmel.

Brandon Davis azt írja, hogy az akciójelenetek, valamint Eddie és Venom különös kapcsolata a film fénypontjai, de ha a Sony komolyan gondolja ezt az univerzumosdit, akkor azt a néhány apró részletet kell megtartaniuk, ami működik és kukázni a látottak nagy részét.

Daniel R. ennél sokkal kevésbé volt derülátó. Szerinte a film legalább olyan rossz, mint a Halle Berry féle Macskanő és egyúttal ez Tom Hardy legrosszabb alakítása a Kémes hármas óta. Daniel azt javasolja, hogy ne nézzétek meg ezt a filmet.

Egy következő Twitter felhasználó tovább folytatja a hasonlítgatást olyan képregényfilmekhez, amelyekről szeretnénk inkább megfeledkezni. Szerinte Affleck Daredeviljével, Ang Lee Hulkjával és újfent Halle Berry Macskanőjével van egy szinten a Venom. Volt, aki elismeri, hogy Venomnak köszönhetően vannak szórakoztató pontjai a filmnek, de ettől függetlenül egy óriási katyvasz az egész, ami teljesen elmarad attól a szinttől, ahová az utóbbi években a szuperhősfilmek fejlődtek.

Természetesen ez csupán még csak néhány elégedetlen hang az internet bugyraiból, de attól tartunk, hogy a kritikusok sem fogják sokkal szebb szavakkal jellemezni a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.