Hirdetés

Nem talált új otthonra, véget ért a Constantine

|

Hirdetés

Még május elején vált bizonyossá, hogy az NBC sorozata, a Constantine kaszát kapott, de a készítők fenn tartották a reményt a rajongókban, hogyha sikerül megegyezni egy másik csatornával, akkor folytatódhatna a DC adaptáció. Most azonban hivatalosan is vége a dalnak, amit maga sorozat executive producere, Daniel Cerone erősített meg twitteren.

A stúdió megpróbált egy új otthont találni a műsornak, amiért örökké hálás leszek nekik, de az ez irányú törekvések sikertelenül végződtek. Sajnálom, de nem szolgálhatok további információkkal, hol másutt próbáltuk eladni. Amit bizonyosan kijelenthetek, hogy a műsornak vége.
Így nem valószínű, hogy Matt Ryannel találkozhatunk még a Démonvadász szerepében, annak ellenére, hogy rendre dicsérték az alakítását. Habár Guillermo del Toro korábban tett egy olyan kijelentést, hogyha megvalósul a Justice Lague Dark, melynek tagja Constantine is, akkor őt látná a legszívesebben a szerepben. Vagy ha külön sorozatban nem is, de Ti inkább a CW valamelyik sikersorozatában a The Flash-ben vagy az Arrowban látnátok szívesen egy-egy vendégszereplés erejéig?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.