Hirdetés

Nem térnek vissza a folytatásra a 21 Jump Street rendezői

|

Hirdetés

Phil Lord és Chris Miller az utóbbi időben eléggé felkapottak lettek, hiszen a 21, illetve a 22 Jump Street rendezése mellett sikerült nekik az addig lehetetlennek hitt projekt: blockbustert készíteni a LEGO kalandból. Azóta megkapták egy animációs Pókember film, illetve a Han Solóról szóló Star Wars antológia film rendezői székét is, melyek 2018-ban jelennek meg. Emellett azonban még olyan projektek elkészítésén is dolgoznak, mint a LEGO kaland 2, a LEGO Batman film, a Ninjago, a FOX apokaliptikus tragikomédiája, a The Last Man on Earth, illetve természetesen a 23 Jump Street, mely utóbbival kapcsolatban megszólaltak a napokban. Már csak a lista olvasása alapján is nyilvánvaló, hogy a rendezőpárosnak alig van ideje, és friss nyilatkozatuk is megerősíti ezt, ami szerint csupán producerként fognak részt venni a 23 Jump Streetben. Emellett azt is bejelentették, hogy elkészült a forgatókönyv első verziója, melyet a 22 Jump Streetet is jegyző Rodney Rothman írt, aki az előző film végén látható számtalan kamu folytatás kérdését is feloldja. Ebben legalább nem lesz kontinuitási hiba, ha már a harmadik film stílusa nagy valószínűséggel más lesz, köszönhetően az új rendező(k)nek. Hogy ki vagy kik lesznek azok, azt egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy a forgatás mikor kezdődik pontosan. A két főszereplő (Channing Tatum és Jonah Hill) visszatérésére viszont számítani lehet, még akkor is, ha Tatum korábban már kifejtette borúlátó véleményét egy újabb folytatásról. Tény, hogy már a második rész is sokszor beleesett az önismétlés csapdájába, de ha kreatív módon reflektálnak a 22 Jump Street végi szekvenciára, az megérne egy próbát. Ti akartok látni még egy hülyülést Tatummal és Hill-lel, vagy szerintetek a 22 Jump Street méltón tett pontot a filmfranchise végére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.