Hirdetés

Nemes Jeles László megtalálta a Sunset főszereplőjét

|

Egy ismerős arcot köszönthetünk.

Hirdetés

Miután a Saul fia szépen körbeutazta a világot és begyűjtötte magának az összes létező díjat, lassan elkezdhetünk koncentrálni arra, hogy mivel jön legközelebb Nemes Jeles László. Ő is koncentrál rendesen, mi sem mutatja jobban ezt az, hogy már meg is találta a megfelelő arcot második nagyjátékfilmjéhez.

Hirdetés

Ez az arc pedig nem más, mint Jakab Juli, akit névről meglehet, hogy nem ismer mindenki, de az biztos, hogy ez után a film után ez megváltozik. A fiatal színésznő már a Saul fiában is felbukkant egy jelenet erejéig, de a nagy sikerű VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan-ban is találkozhatott vele a nagyérdemű (ő játszotta a főszereplő exét), illetve Török Ferenc Senki szigetében is fontos szerepet vállalt. Nemes Jeles filmjében egy Írisz nevű ifjú hölgyet fog megformálni, aki egy kalapszalonban dolgozik és az első világháború előtti Budapesten fog nyomába eredni eltűnt bátyjának. A báty szerepét a román származású Vlad Ivanov fogja játszani, akit a 4 hónap, 3 hét és 2 nap című román filmben láthattunk.  

A casting tartott vagy másfél évig, a rendezőnek pedig rengeteg jelentkező közül kellett a tökéleteset kiválasztania. Hogy miért ő rá esett a választás? Arról idézzük be magát a direktort, aki még vasárnap a Tilos rádióban nyilatkozott erről: 

Van benne valami titok, mélységében magában hordozza, érti és érzi Írisz karakterét.

Mi ezzel nem vitatkozunk, bízunk abban, hogy jól döntött, ahogy abban is, hogy az eredmény legalább olyan nívós lesz, mint amilyen a Saul fia volt. A Filmalap által másfél milliárd forinttal megtámogatott filmet 2018-ban nézhetjük majd a mozikban, várhatóan a Mozinet forgalmazásában, a forgatás pedig idén nyáron kezdődik. A kosztümös dráma képi világáért ismét Erdély Mátyás lesz a felelős, a hangkulisszákért pedig szintén ugyanaz, aki a Saul fián is dolgozott: Zányi Tamás. Bevált csapaton ugyebár nem érdemes változtatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.