Hirdetés

Némó nyomában 3D - Novembertől a magyar mozikban

|

A Fórum Hungary forgalmazásában novembertől újra élhetjük egyik kedvenc mesénket nagyvásznon, méghozzá három dimenzióban - köszönhetően a konvertálásnak.

Hirdetés

Vissza nem térő alkalom családosok és meserajongók számára, hogy november 29-től Magyarországon is újra vászonra tűzik a Némó nyomában című mesét, méghozzá 3D-ben. A varázslatos és szórakoztató film még 2003-ban jelent meg a Disney kínálatában és Andrew Stanton (Wall-E, Szörny Rt., Toy Story) rendező levett szinte mindenkit a lábáról vele. A 94 millióból készített mese világszinen 870 millió dollárt hozott, melyhez hozzácsaphatják majd a 3D-s változatából befolyt összeget és máris túlszárnyalta a milliárdot a bevétel. A Némó nyomában sztorijának középpontjában Némó, a bohóchal áll, akit túlságosan is óv édesapja, ezért megpróbál otthonról elszökni, ám rosszul sül el a dolog és egy búvár elviszi. Édesapja mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaszerezze fiát, ha kell, az egész óceánt átszeli, miközben hatalmas kalandok érik mindkettejüket és új barátokat szereznek. November 29-től ott a moziban a helyünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.