Hirdetés

Nemsokára a Netflixen is belevághatunk az eredeti Cowboy Bebopba

|

A Netflix aztán tudja, hogyan járjon az anime rajongók kedvében.

Hirdetés

A mindössze 26 epizódot és egyetlen évadot megélt Cowboy Bebop sok anime rajongó szívében kiemelt helyet foglal el, így örömteli hír, hogy az élőszereplős adaptációra készülve (amelynek főszerepében John Chót láthatjuk majd) hamarosan a Netflix kínálatában is belevághatunk a csillagközi fejvadászok kalandjaiba.

Hirdetés

Bizony nem csalás, nem ámítás Shinichirō Watanabe klasszikus űr-westernje október 21-től a Netflixen is elérhetővé válik, méghozzá magyar felirattal ellátva, ám az egészen jól sikerült korábbi magyar szinkron jelen állás szerint nem lesz elérhető. Mindenesetre a Cowboy Bebophoz kapcsolódó jó hírek sora azonban itt még nem ért véget, ugyanis az élőszereplős sorozat japán szinkronjához nem mások, mint az eredeti anime szereplőit megszólaltató színészek fogják szolgáltatni a hangjukat, ami feltehetőleg újabb rajongókat fog becsalogatni legalább a pilot epizód erejéig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.