Hirdetés

Nemzetközi előzetesen az Amerika Kapitány: Polgárháború

|

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború legutóbbi előzetesétől szabályosan felrobbant a net, elég csak megnézni a több száz reakcióvideót (nem vicc, szinte mindet láttam), amelyek persze elsősorban az utolsó másodpercekre korlátozódnak. Most kijött egy új, nemzetközi előzetes, ami mindössze egy új kis jelenetet tartalmaz, jelezve, hogy nem csak a Kapitány és Vasember harcolnak ellentétes oldalon, továbbá köszönnek vissza képsorok a legelső előzetesből is. Mindenesetre már csak bő egy hónap, hogy láthassuk a szuperhős csipet-csapat agresszív véleménycseréjét, valamint az új, debütáló Pókembert Tom Holland személyében, hiszen Amerika Kapitány Polgárháborúja május 5.-én tör ki a mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=QvCwuOq3k_U

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.