Hirdetés

Nemzetközi előzetesen az új Szellemirtók! (Frissítés)

|

Hirdetés

Nos, ha esetlegesen az egy hete befutott legelső Szellemirtók-trailer nem győzött volna meg benneteket arról, hogy érdemes majd tenni Paul Feig új filmjével egy próbát, akkor...Nem fogunk benneteket becsapni, kételkedünk abban, hogy majd ez helyreteszi a dolgot. Az előzetes lényegi része ugyanaz, mint az előzőé, csak épp az első kedvcsinálóban egyszer (vagy kétszer?) mutatott Chris Hemsworth-t ezúttal hagyják megszólalni (furcsa akcentussal), ahogy Leslie Jones humorából is többet mutatnak. Nézzétek csak: Frissítve: megérkezett a szinkronos változat is. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=0wYxa0Dp_sQ Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=h8Lt02D6xno Őszinte leszek: nem egészen értem a film körüli nagy dühöngést és felháborodást. Nem vitatom, hogy az eredeti, Bill Murray és társai nevével fémjelzett komédia egy ultra-klasszikus, minden idők egyik legviccesebb szellemirtós filmje, de nem szabad elvenni Wiigéktől az esélyt, hogy valami jót alkossanak. Egyáltalán nincs kizárva az, hogy a végeredmény olyan lesz, amin mind egy emberként fogunk nevetni a mozi sötétjében és végül csak legyintünk erre az egész, ezt megelőző pesszimista hangvételre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.