Hirdetés

Népszerű animéket és mangákat adaptál élőszereplőkkel a Viz Media

|

Hirdetés

Tegnap arról számoltunk be, hogy Japánban elkészül a Fullmetal Alchemist filmes változata, viszont úgy fest, hogy Hollywood sem szeretne kimaradni a jóból ezért az animék és mangák legnagyobb észak-amerikai terjesztője, a Viz Media összefog a United Talent Agency-vel (UTA), hogy élőszereplőkkel meséljék el a népszerű távol keleti történeteket. A Viz vezető marketing igazgatója, Brad Woods egy sajtóközleményben elmondta, hogy a cégük arra fókuszál, hogy az élőszereplős tartalmakat nem csupán otthon, hanem világszerte terjeszthessék. Sajnos arról egyelőre nem számoltak be, hogy mely mangákat kívánják adaptálni, de a Viz Media birtokában több nagy népszerűségnek örvendő cím is van, köztük a Naruto, a Tokyo Ghoul és a One-Punch Man.

"Izgalmas lehetőség és rengeteg potenciál van a mangák és animék gazdag történetének éltere keltésében, egy egészen újfajta módon," -mondta Woods.
A Lionsgate jelenleg is a saját Naruto filmjén munkálkodik, ami teljesen függetlennek tűnik a Viz Media törekvéseitől, emellett pedig a Death Note adaptációja is készülőben van a Warner Bros. berkein belül. A Viz Media első próbálkozása az élőszereplős piacon, a 2014-es Holnap határa mindenképpen bizakodásra adhat okot. A Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével készült filmet az All You Need is Kill című manga alapján alkották meg. Azt még nem tudjuk, hogy mikor vágnak bele a következő projektjükbe, de amint hírt kapunk róla, azonnal értesítünk titeket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.