Hirdetés

Mostantól már magyar nyelven is elérhető a Netflix

|

A streamingóriás az éjszaka leple alatt hatalmas lépést tett a magyar lokalizáció irányába.

Hirdetés

A hazai Netflix előfizetők az elmúlt hónapok során már biztosan észrevették, hogy a streaming szolgáltató egyre több saját, valamint licencelt tartalma érhető el magyar felirattal, néhány esetben pedig magyar szinkronnal is, így várható volt, hogy a Netflix előbb vagy utóbb, de még magasabb fokozatra kapcsol a magyar nyelvű lokalizációt illetően.

Hirdetés

Ez a nap pedig úgy fest, hogy most érkezett el, ugyanis ma reggel egy igencsak kellemes meglepésre ébredhettek a hazai előfizetők. Hiszen mostantól kezdve immár a Netflix teljes felülete - amelybe beletartozik az egyes tartalmak indexképe, az adott sorozat, netán film címe, valamint rövid leírása is -, teljes egészében magyar nyelven érhető el. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a Netflix olyan közelgő nagyágyúi, mint például a hazánkban forgatott The Witcher sorozat, vagy a novemberben érkező Scorsese film, a The Irishman sem marad majd lokalizáció nélkül, sőt utóbbi a 24.hu tudósítása szerint rögtön magyar szinkronnal kerül majd be a kínálatba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.