Hirdetés

A Netflix megvenné a Paramounttól a Cloverfield 3-at

|

Érdekes üzletnek állunk elébe, ami ha összejön, akkor talán hamarabb kapjuk meg az új Cloverfield filmet a tervezettnél.

Hirdetés

A Netflix jelenleg tárgyalásokat folytat a Paramount Picturesel a Cloverfield 3 terjesztési jogairól. A J.J. Abrams produceri felügyelete alatt készülő sci-fi franchise harmadik darabját már régóta várják a rajongók. Az első Cloverfield mozi még 2008-ban mutatkozott be Matt Reeves rendezésében, melyet 2016-ban Dan Trachtenberg Cloverfield Lane 10-je követett.

Hirdetés

A harmadik film elkészítése már kissé bonyodalmasabban alakul, mint elődjeié. Az eredetileg God Particle címen emlegetett alkotás úgy tűnik végül a Cloverfield Station nevet fogja kapni és egy űrállomás legénységéről fog szólni, akik saját szemükkel láthatják, amint teljesen eltűnik a Föld egy részecskegyorsító robbanásának hatására. Legalábbis ez volt az eredeti koncepció, de hogy a végtermékben pontosan mi fog ebből megvalósulni az egyelőre kérdéses.

Talán elsőre furán hangzik, hogy a streaming szolgáltató meg szeretné vásárolni a filmet a Paramounttól, de nem példátlan az eset. Ugyan ez történt a Natalie Portman főszereplésével készült Annihilation-el is, ami függetlenül a Netflixes felvásárlástól a mozikba is meg fog érkezni február során. A Paramount részéről azért logikus ez a döntés, mert így pénzügyileg nagyobb biztonságban vannak, hiszen ezeknél a kisebb filmeknél nem garantált a nyereséges bevétel.

Természetesen a Cloverfield franchisenak megvan a maga rajongótábora és az eddigi részek rendre visszahozták az árukat, viszont ez nem azt jelenti, hogy több száz milliókat hoztak volna a konyhára. A legfrissebb darabbal pedig minden eddiginél nagyobb a kockázat, hiszen lényegesen több pénzből készült, mint a korábbiak így nehezebb is lesz megugrani ezt a szintet. A Netflix ajánlata jó kitérő lehet a Paramount számára egy esetleges buktából így nem lehetetlen, hogy hamarosan végbe megy az üzlet. Meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.