Hirdetés

BRÉKING: Friss képek érkeztek a Netflix The Witcher sorozatából!

|

A streaming óriás ígérete szerint a San Diegó-i Comic-Conon többet is megtudunk majd a hazánkban forgatott Vaják sorozatról.

Hirdetés

A Netflix nagy erőkkel készül a július 18-án kezdődő Comic-Conra, ugyanis a streaming szolgáltató néhány perccel ezelőtt egy egész csokornyi friss fotóval - na meg egy igen hangulatos poszterrel -, adta a világ tudtára, hogy pontosan mikor is kívánják leleplezni a Henry Cavill főszereplésével készülő széria első teljes értékű előzetesét.

Hirdetés

A nagy leleplezésre a Netflix közleménye szerint július 19-én a Comic-Con H-csarnokában fog sor kerülni, ahol a sorozat showrunnereként számon tartott Lauren Schmidt Hissrich mellett a széria főbb szereplői, úgy mint a Geraltot és Yennefert alakító Henry Cavill és Anya Cholatra, valamint az ifjú Cirit játszó Freya Allan is a tiszteletét teszi majd egy kerekasztal beszélgetés erejéig. A korábban említett képeket elnézve a Netflix jól láthatóan igyekezett hű maradni az Andrzej Sapkowski által papírra vetett Vaják könyvekben leírtakhoz, azonban a játékok rajongóinak sincsen túl sok oka a panaszra, hiszen Cavill fizikumát látva nála tökéletesebb színészt aligha találhattak volna a legendás szörnyvadász szerepére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.