Hirdetés

Novemberben érkezhet a Megtorló sorozat a Netflixre

|

Még idén ősszel akcióba lendülhet Jon Bernthal Megtorló szerepében.

Hirdetés

A Netflix tavaly zöldutat adott a Megtorló különálló sorozatának, miután a karakter Jon Bernthal megformálásában bemutatkozott a Daredevil 2. évadában. A nézők imádták Bernthal játékát így nem csoda, hogy minél előbb többet szeretnének belőle látni. Az már korábban kiderült, hogy a Netflix még idén be szeretné mutatni a sorozatot, de pontos időpontról eddig nem beszélhettünk. Most az egyik rendező, Dearbhla Walsh szólta el magát és specifikálta a premier várható időpontját.

Hirdetés

A THR-nak adott interjúja során a rendező a mostanában készített munkáiról beszélt és elárulta, hogy a Megtorló egyik epizódját is ő dirigálta:

"Rendeztem valamit, ami még debütált. Egy epizódot a Marvel új sorozatából, a Megtorlóból. Karácsony előtt csináltam, de novemberig nem fogják leadni."

A novemberi premier reálisan hangzik már csak az alapján is, ha visszatekintünk a Marvel és a Netflix közes projektjeire. A Jessica Jones és a Luke Cage szintén az október-novemberi időszakban debütáltak, ráadásul a Védelmezők augusztusi premierje után várható volt, hogy hagynak némi teret a két sorozat között.

A Megtorlóért Steve Lightfoot showrunner felel. Főbb szerepekben Jon Bernthal, Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Deborah Ann Woll, Daniel Webber, Jason R. Moore, Paul Schulze, Jaime Ray Newman és Michael Nathanson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.