Hirdetés

Neves producert kapott a Terminátor 5

|

Megan Ellison neve nem csak az miatt lett ismert, hogy az AnnaPurna tulajdonosa és megszerezte a Terminátor jogait, hanem az miatt is, hogy David Eillison testvére.

Hirdetés

Hatalmas durranásra várunk a Terminátor ötödik részével kapcsolatban, hiszen Megan Ellison korábban hasonlót jelentett be, ám azóta se híre, se hamva a hírbombának. Kisebb események azért így is történnek a projekt háza táján, például az, hogy Megan Ellison beszervezte a Terminátor 5 stábjába tesóját, David Ellisont. Az úriember producerként lesz jelen, ami jót jelenthet a formálódó matéria számára, hiszen olyan filmekhez volt eddig köze, mint a Mission: Impossible - Fantom Protokoll, a Jack Reacher, A félszemű vagy éppen a World War Z. A produceri részleg tehát adott, de mi a helyzet a forgatókönyvvel és a rendezéssel? Egyikről sincs semmilyen hír (illetve a rendezői székből Justin Lin állt fel és távozott legutóbb), tehát az AnnaPurna igen csak összekaphatja magát ahhoz, hogy a Terminátor jogai ne vándoroljanak el tőlük és időben leszállítsanak nekünk egy minőségi Terminátor epizódot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.