Hirdetés

New Coke - Coca-Cola film a Deadpool íróitól

|

Hirdetés

Rhett Reese és Paul Wernick, a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Deadpool és a Zombieland forgatókönyvírói szerezték meg Thomas Oliver "The Real Coke, The Real Story" című könyvének megfilmesítési jogát, amely röviden összefoglalva arról szól, hogy miképpen bukott meg a Coca-Cola egyik kísérleti terméke, a New Coke. A valós történetben a 80-as években járunk, amikor a Pepsinek egyre jobban ment a szekér, ezért a Coca-Cola lépésre szánta el magát: elhatározták, hogy lecserélik a bejáratott ízt egy új receptre, amit 1985-ben dobtak piacra New Coke néven. Az új koncepció finoman szólva sem nyerte el az emberek tetszését, hatalmas volt a negatív visszhang, ezért inkább visszaváltottak a korábbi változatra. A forgatókönyvet jelenleg Reese és Wernick körmölik, azonban még egyetlen stúdió sem állt be a projekt mögé. Érdekes egybeesés, hogy most áprilisban van a harmincadik évfordulója a New Coke elrajtolásának az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.